Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

τι θα εκανες αν αρχιζες να εχεις εστιματα για τιν κολιτη σου!!!!!!!!!

αν ειχατε μια φιλι κολιτη πολα χρονια τορα περναγατε αποιστευτο χρονο μαζει.
κιμοσασταν στο ιδο κρεβατι σαν να ειστε αδερφια χορις τιποτα το πονιρο,μιλουσατε για τα παντα για γκομενους δουλια σκεσεις εκανε ο ενας στον αλον γνοριμιες για σκεσεις(που της περισοτερες φορες δεν κατελιγανε πουθενα)
αλλα τορα ψαφνικα τιν βλεποις αλιος σεινιδιτοποιης πος εισε εροτευμενος μαζει της.
τιν βλεποις με καποιν αλον και σε ψιλοχαη.
κιμαστε μαζει σε περνι αγκαλια στον ιπνοτης και ενο καποτε δεν εδινες καμια σειμασεια τορα νιοθεις περιεργα.
τι θα εκανες θα της το ελεγες?????????
θα τις ελεγες πος νιοθης γιαυτην!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και αν της το ελεγες και αυτη δεν ενιοθε τα ιδια θα το διακινδινευες να χασεις τα παντα??????????????????????????????????

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσύ βρίσκεσαι σ'αυτή τη φάση τώρα????

the monkeys είπε...

φιλε pino... η αλήθεια είναι οτι αρκετές φιλικές σχέσεις εξελίχθηκαν σε απίστευτα δυνατές ερωτικές σχέσεις. Από την άλλη όμως θα ήταν χαζό να ρισκάρει κάποιος να χάσει τη φίλη του σε περίπτωση που αυτή δεν νιώθει το ίδιο. Η καλύτερη λύση είναι να τσεκάρει πιθανές αντιδράσεις σε δήθεν ατάκες ή σπόντες ή την άποψή της σε τέτοια θέματα και μετά να ενεργήσει ανάλογα. Εκτός και αν είναι άτομο που ρισκάρει...

Feli είπε...

πες της το! εγω το εχω κανει ηδη 2 φορες σε αγορια που ηταν και οι δυο πολυ καλοι μου φιλοι! με τον εναν εγινε κατι παραπανω αλλα τωρα ειμαστε παλι φιλοι...με τον αλλον δεν αλλαξε τιποτα..παραμειναμε οπως ειμασταν...
ρισκο θελει η ζωη φιλε μου αλλιως δεν ειναι ζωη...

spirou είπε...

Pw pw,polu duskoli katastasi...
An exeis upopsiastei oti isws na antapokrithei,kaneis kati.Alliws thelei polles wres skepsi :(

pinos είπε...

φιλε αγνοστε εγο βρισκομε σε αυτιν τιν θεσει.

the monkeys εχεις πολι δικεο σε αυτο που λες οτι πολες φιλιες καταλιξανε σε σκεσει.
αλλα ποσες απο αυτες μετα απο εναν χορισμο ξαναγηνανε φιλιες????

Feli το ξερο πος η ζοη θελι ρισκο αλλα η σειγκεκριμενι κοπελα μου ειχε ποι καποτε πος η φιλιες ειναι ηερες γιαυτην και ποτε δεν θα εκανε τιποτα με καποιν φιλο της
και εποιδη τιν ξερο πολα χρονια και ειναι και αρκετα ιδιοτροποι αν το ρισκαρο και φαο τα μουτραμου τιν εχασα και δεν το θελο αυτο με τιποτα ειναι πολι σειμαντικος ανθροπος για εμενα :-)

spirou.δειστιχος δεν εχο ηποψιαστι κατι ειναι πολι τριφερι μαζει μου και ανετη αλλα με ξερι πολα χρονια τις εχο σταθει σε πολες μαλακιες.
οποτε ξερις εχουμε μια τριφερι σκεσει φιλιας
μονο μια φορα μου ειπε σε αγαπαο αλλα αυτο ειτανε σε μια φασει που ειτανε πολι ποιεσμενι και δεν νομιζο να το ελεγε εροτικα.

παιδια ευχαριστο και καλοσοριζο ολους εσας που διαβασατε το blog μου. φιλια σε ολους ολες!!!!!!!!!!!!

moyratos είπε...

φίλε pino, είναι ότι πιο λογικό και επόμενο το ερωτικό σε μια φιλία (κολητιλίκι) με το αντίθετο φίλο. Το θέμα είναι το πως εσύ θες να την βλέπεις. Σαν φίλη => καταπολεμάς το ερωτικό, για να μπορείς να ανταπεξέλθεις στην καθημερινότητα.

Σαν ερωμένη => ξεχνάς τα περι φιλίας και έρχεσαι αντιμέτωπος (ρισκάρωντας την φιλία) με το ερωτικό κάλεσμα. Αν ανταποκριθεί έχει καλώς ειδαλλώς.....

Το πρόβλημα είναι όμως και ο εξής: Πως σε βλέπει εκείνη!!! Εάν δεν σε βλέπει ερωτικά (μπορείς να το μάθεις???) τότε μην προχωρήσεις και συ.

γυάλινο δάκρυ είπε...

Αν μπορείς να τσεκάρεις κάπως αν υποβόσκει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον και από την πλευρά της, θα είναι το καλύτερο. Κατά τ'άλλα θα συμφωνήσω με το moyrato. Πάντως πιστεύω ότι αξίζει το ρίσκο, γιατί μου 'χει τύχει τέτοια περίπτωση και τελικά κάναμε σχέση. Ακόμα και αν δεν ανταποκριθεί και στραβώσει, πιστέυω ότι αφού η φιλία σας είναι τόσο δυνατή όσο λες, θα ξεπεραστεί αυτό μετά από λίγο καιρό.
Ό,τι κι αν αποφασίσεις καλή τύχη.

pinos είπε...

φιλε moyratos εχεις απολιτο δικεο!!!

γυάλινο δάκρυ σκευτομε να το αφισο για λιγο χορις να κανο τιποτα για να εξακριβοσο αν νιοθει πραγματικα κατι και αυτη.
και στη σεινεχεια θα της μιλισο θα της πο τη πραγνατικα νιοθο γιαυτην οπος θα της μιλαγα για οποιοδηποτε προβλιμα και αν ειχα.
αν φαο τα μουτρα μου ετιμαστιτε να με παριγορισετε.
σας ευχαριστο ολους!!!!!!!!!!!!!!!

Takis Varatzas είπε...

Εγω το έχω δοκιμάσει αυτό στο παρελθόν. Αρχικά σοκαρίστηκε, σχέση δεν κάναμε αλλά παραμένουμε φίλοι. Εννοείτε πως και η δική μου στάση έχει αλλάξει και την βλέπω σαν φίλη.

Για πες : Πως γίνετε και κοιμάστε μαζί?

Ελπίζω να μην φας τα μούτρα σου και όλ α να πάνε όπως τα θες !!!

pinos είπε...

σε ευχαριστο Takis Varatzas.
αυτο ελπιζο και εγο.
οταν λεο κιμομαστε μαζει μιν παη το μιαλο σου στο πονιρο.
απλα καποια βραδια τιχενι να κιμαμε σπιτη της και καποια αυτη στο δικο μου.
ξερις βαργετε να παη σπιτη η τιν εχει παρι ειδη ο ηπνος στο κρεβατι οταν βλεπουμε καμια τενια.
και το ηδιο και εγο π.χ στο μολις χορισα το εργο που ποιραμε πριν καμια ευδομαδα να δουμε εχο ριξει εναν ηπνακο χαχαχαχαχ πολι μεγαλη μαλακια το εργο

spirou είπε...

Λοιπόν κοίτα,εγώ με τον φίλο μου,ξεκινήσαμε σαν φιλαράκια.Όχι κολλητοί,αλλά λέγαμε τα γκομενικά μας και τα προβλήματά μας.
Μετά μου έριξε τη βόμβα και δεν μπορούσα να φανταστώ να είμαστε μαζί.Με περίμενε και με παρακαλούσε πολύ καιρό και τελικά είδα ότι για να κάνει τόση υπομονή,πρέπει να με αγαπάει πάρα πολύ.Έκανα μια προσπάθεια και τώρα είμαστε μαζί 2μισι χρόνια και χαίρομαι που με έπεισε!

Αυτό που θέλω να σου πω είναι πως,αν το ρισκάρεις μπορεί να κερδίσεις μπορεί και όχι.Αλλά αν δεν κάνεις κάτι,θα το μετανιώνεις για πάντα και ίσως και να μην μπορείς να συνεχίσεις να είσαι φίλος μαζί της.

Καλή τύχη και μακάρι όλα να πάνε καλα :)