Παρασκευή 30 Μαΐου 2008

μεσειμεριανες εκπομπες για αγραματους

γηριζο καθε μεσημερι σπιτι ανιγο τιν τηλεορασει και βλεπο καθε μερα της ηδιες πιπες.
ενα σορο ανουσιες κοτσιμπολιστικες εκπομπες για τον εκαστοτε διασειμο λες και με τρογανε εμενα τα αρχιδιαμου να μαθο που γαμισε που ποιγε και τι εφαγε.
ζαλιζουνε τον κοσμακι με ενα σορο αχριστα πραγματα.
μετα εχουνε σειρα η αλου ηδους εκπομπες αυτες που η καθεμια ταδε παρουσειαστρια ψαφνικα τιν βλεποι ψιχολογος και χορης καμια γνοσει καμια εκπαιδευσει αρχειζει να σειμβουλευη τον κοσμο τι να κανι και πος να αντιδρασει.
και τελος πας να δεις ηδησεις και το μονο που βλεποις ειναι τοκ σοου με τους εκαστοτε γελιους διασειμους.
ειδικα το σταρ το εχει ξεφτιλισει τελιος.
και αναροτιεμε ποιος ανθροποσ καθετε και βλεποι ολες αυτες τις ανουσειες μαλακιες.
ποιον ενδιαφερι αν ο πασκαλις γαμισε τιν ταδε και τιν αφισε εγκιο
ελεος
γιατη δεν κλινουμε τιν τηλεορασει οταν δεν εχει τιποτα αξιολογο απτο να καθομαστε και να μιν βλεπουμε στιν ουσεια τιποτα.
καθοντε και μας ζαλιζουν με ενα σορο μαλακιες.
αλλα για τιν σκατοζοι που ζουμε με τιν ακριβια με τιν ελιψει παιδιας τα προβλιματα ηγιας το ασφαλιστηκο δεν ασκολιτε κανενας.
αν π.χ τιν ανα βισει τιν ποιασει κοπσειμο θα ασκολουντε τα καναλια κανα μινα μεχρι ερανο για να τις παρουνε νεο φορεματακι.
επιδει δεν προλαβε να παη στιν τουαλετα και και ξεχεσε
(δεν εχο τιποτα με τιν κιρια βισει ενα παραδιγμα δινο)
μιπος θελουνε να μας κρατανε εστι κιμισμενους για να μιν βλεπουμε τα χαλια μας για να μπορι ο εκαστοτε προθιπουργος να κανι τα ταχιδιατου με τα δικαμας εξοδα να περνι τα παπουτσια του δορεαν και να κανι οτι του καπνισει με τα δικας λεφτα και μετα να ερχετε και να μας λεη εχουμε προβλιμα με τις σεινταξεις.
ελεος πος δεν θα εχουμε προβλιμα κιριε καραγκιοζει οταν και η 300 εκει μεσα σε αυτο το μπουρδελο που λεγετε βουλη ολη μιδενος εξερουμενου κιτατε να φατε να χτισετε τα αφερετασας να παρετε τις μιζες σας και ο ηπολιπος λαος δεν γαμιετε.
πρεπι να αλαξουμε το σεινταγμα
εγηνες βουλευτης προθιπουργος εισε ηποχρεομενοσ να ηποιρετησεις τον πολιτη καταχραστικες περισουσια του διμοσειου η εκμεταλευτικες το αξιομασου για προσοπικοσου οφελος θεορισε προδοτης κατα της πατριδασου και η τιμορια ειναι θανατος.
για να τους δο θα εχουνε τα αρχιδια να κανουνε ολα αυτα που κανουε τορα η γαμιμενι.
το εχο ξαναποι και θα το πο πολες φορες ακομα για να παμε προστα σαν τοπος πρεποι να καθαρισουμε ολι αυτην την σαβουρα μεσα απο τιν βουλι.
να μιν μινι ουτε ενας ζοντανοσ απο αυτην την κολοφαρα για να καταλαβουνε ολι η ηπολιποι που ηποιρετουνε εμενα εσενα ποσ δεν μπορουνε να βιαζουνε καθιμερινα τιν πατριδαμου.
και αν ο θανατος ειναι κατι σκλιρο και απανθροπο και με αυτο παφτουμε και εμεις στο επιπεδοτους μπορουμε ανετα να τους μαζεπσουμε ολους να τους κατασκεσουμε κινιτη και ακινιτη περιουσεια να μιραστι στα εκαστοτα ταμια οστε να παρουμε ολι σεινταξη και αυτους να τουσ στιλουμε στιν μακρονισο