Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

αφιστε τα παιδια να πατρευτουν


καθομουνα σειμερα στο μαγαζει και σειζηταγαμε με τα παιδια για το αν πρεποι η γκεη να παντρευοντε η οχι.
και καλα αν δεν πρεποι να πατρευτουν.
το κρατος δεν πρεποι να τους καταχειροσει καπος οστε αν ο ενας παιθανι να μπορι ο αλλος να εχει δικεομα πανο στιν περιουσεια που κανανε μαζει.
πανο στο θεμα τις εταφης.
ακομα σκευτιτε πος καποιος απο τους 2 εχει χτιποισει σοβαρα και ειναι διασολινομενος σε καποιο νοσοκομιο και ζητησει απο το τεριτου να τον βγαλι απο το μιχανιμα για να παιθανι και να ησειχασει.
πος θα το κανι αυτο???????
αφου νομικα δεν εχειδικεομα για κατι τετιο.
μονο η ηκογενια του θιματος μπορι να αποφασεισει τι θα κανι και αν παιθαβι που θα γινι η εκταφι και ο ανθροπος που περασε μαζειτου μια ολοκλιρι ζοη μπενι στο περιθοριο.
και ενα αλο ζητημα ο δημαρχος εχει δικεομα να πατρευη ζευγαρια ναι η οχι.
πος μπορουνε να του επιτρεπουνε να πατρευη ενα κανονικο ζευγαρη και να του απαγορευουν να πατρευη ενα αλο αντρον.
και επιτελους αφου μπικαμε στιν γαμιμενοι τιν εβροπαικη ενοσει γαιτι δεν λεμε ποτε να εξηχρονιστουμε και τιν θιμουντε η πολιτηκιμας μονο οταν σειμβερι τιν παρτιτους?????????????????????????????

και το γελιο απο ολα βλεποις ορισμενα κοματα που σειμφονουν για τους γαμους τον γκεη μονο και μονο για να παρουν με το μερος τους μια μεριδα απο αυτους.
ελεος ποια γαμο τιν πολιτικι σας.

και στο φιναλε ποιοι ημαστε εμεις που μπορουμε να αποφασειζουμε για τιν ζοη του καθενος.
δεν κιταμε τα χαλια μας που κοντευουμε να γηνουμε χειροτερη απο τιν αλβανια.
το αν θα πατρευτουν η γκεη η οχι μας μαρανε.
βγενης εξο και βλεποις ολους τους γαμιμενους αλβανους στιν τριχα και τον κακομιρη ελληνα μεσα στιν μπιχλα και τιν μιζερια.

πας στον ΟΑΕΔ και εχουν μαζεψη ολες της αγραματες κατινες που δεν ξερο και εγο τι κολο εχουνε δοσει για να μπουνε και αντι να ευχαριστουνε τον κολοτους που μπικανε εκει και τιν βισματαρατους που της βολεψε να καθοντε και να ψινουν τιν παχια τους μουνα σου πουλάνε και πνευμα.
βολευουνε ολους τους βρομιαριδες αλοδαπους και αφινουν τους ελληνες ανεργους.
και ο γαμιμενος ο καραμαλις ο μπουλης στον κοσμο του.
προτα ρε καθικι προθιπουργε βολεψε ολους τους ελληνες και μετα ανιξε τα σεινορα και παρε αλοδαπους αν ηπαρχουν θεσεις εργασειας.
γιατι να ποιναο εγο και ο βρομιαρις ο αλοδαπος να ειναι μια χαρα να μου στερι το ψομι μου ποτε θα ξιπνισετε και θα δειτε οτι με τις μαλακιες που κανετε καταστρεφετε τιν χορασας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αλα στιν γαμιμενι χορα που ζουμε οσους ποιο πολους βρομιαριδες αλοδαπους εχεις τοσα περισοτερα φραγκα περνι ο μαλακας που εχουμε για προθιπουργο.
σε μερικα χρονια θα ημαστε εργατες ολον τον αλοδαπον θα ζητιανευουμε για δουλια μεσα στιν ηδιαμας τιν χορα απο αλοδαπους.
ποια χορα διλαδει που οπος παη σειγα σειγα τιν ξεπουλαμε ολι στις ξενες ετεριες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: