Πέμπτη 1 Μαΐου 2008

μοίρα


ποιος πιστεύει στην μοίρα.
στον ερωτα με την μια ματια.
στην γνωριμία που υπό άλλες συνθήκες μπορεί να μην τις έδινες σημασία να την έβλεπες σαν ενα άπιαστο όνειρο απόμακρη και τώρα που δουλεύετε στον ίδιο στον ίδιο χορό μέσα σε μια στιιγμή μέσα από μια ματια της να ξέρεις πως αυτή είναι η κατάλληλη για εσενα.
να παρατηρείς τον τρόπο που τρώει και να τον βρίσκεις υπέροχο το χρομα των μαλλιών της ο τρόπος που σε κοιτάει η μαγια που σου δεινή εκείνη την στιγμή ο τόνος της φωνής της.
εκεί που νομίζεις πως δεν πρόκειται να ξαναερωτευτείς ποτε βλέπεις κάποια και νιώθεις πολύ όμορφα μια στιγμή μαζί της 5 λεπτά σου φτιάχνει την διαθέσει για όλο το βραδη. ποιος έχει νιώσει πως επιτέλους βρήκε κάτι που αξίζει να το παλέψει και αν στο τελος δεν τα καταφέρει να χαμογελάσει και απλά να συνεχίσει την μίζερη ζωητού.
πόσοι είναι αυτή που χάσανε την γιναίκα της ζωής τους επειδή δειλιάσανε χάσανε το όνειρο
από την πρώτη στιγμή την παρατήρησα είχε ένα τύπο ένα στιλάκι απίστευτο δουλεύει σερβιτόρα σε ένα μπαράκι που πήγαινα σπανια.
την έβλεπα άπιαστο όνειρο απόμακρη.
χτες μέσα από τον ίδιο χορό δουλειάς την είδα σάν αδερφή ψυχή.
σαν το άλλο μου μισό που το έψαχνα καιρο.
αυτή η απόμακρη σερβιτόρα μεταμορφώθηκε σε ένα πολύ ζεστό και γλυκό πλασαματακι
και όλο αυτό το απόμακρο είναι η ασπίδα της προστασία προς όλους αυτούς που την βλέπουνε στο μπαράκι σαν ένα κομμάτι κρέας
είμαι ερωτευμένος
πόσες φορες μπορεί κάνης να κάνει απλά λάθος για καροιον που δεν τον ξέρει

Δεν υπάρχουν σχόλια: